اهداف هفتگی راهی عالی برای تجزیه اهداف بزرگتر به قطعات قابل کنترل تر است.
قبل از خوندن ادامه مطلب یه مطلب مهم در مورد هدف گذاری و برنامه ریزی رو که فروغ کاظم زاده به شاه کلید رسیدن به اهداف اشاره کرده در ویدیو زیر ببین :
اکثر مردم اهداف هفتگی را تعیین نمی کنند. ما اهداف تصویری بزرگتری را سالانه و ماهانه تعیین می کنیم ، اما هفته های ما فقط مجموعه ای از لیست کارهای انجام شده است . با این حال ، هدف گذاری هفتگی با چک لیست روزانه می توانند به شما در افزایش بهره وری و پیشرفت مستمر در اهداف بزرگتر کمک کنند.
هر چقدر در ذهنمان، اهداف بزرگ و عالی داشته باشیم، تا زمانی که برنامهای برای پیاده سازی
آن هدف نداشته باشیم، اهداف و خواسته های ما فقط یک آرزو خواهند ماند و آنچه که باعث می شود
تا، بتوانیم به اهداف خودمان برسیم، صرفاً برنامه ریزی روزانه است.
اگر کلافه ای و نمیدونی چطوری باید برنامه ریزی کنی ، کارات رو سرت ریخته و خیال ناآسوده ای داری باور کن من از تو خیلی بدتر بود ! این ویدیو رو ببین تا معجزه برنامه ریزی GTD رو درک کنی.(gtd چی هست ؟)
خود را برای موفقیت آماده کنید

خود را در اولویت قرار دهید. قبل از شروع هفته ، مدتی (30 دقیقه وقت دارید).
- اگر هفته شما از دوشنبه شروع می شود ، شنبه یا یکشنبه زمانی را برای آماده شدن برای هفته پیش رو پیدا کنید. در صورت لزوم آن را تقویم کنید ، اما به این زمان متعهد باشید و آن را و در نهایت خودتان را در اولویت قرار دهید. ممکن است به تمام وقت اختصاص داده شده نیازی نداشته باشید (خودتان را بهتر می شناسید) ، اما نکته این است که برای برنامه ریزی واقعی هدف گذاری هفتگی با چک لیست روزانه وقت بگذارید.
- ابزارهای مورد نیاز خود را مانند برنامه ریز ، تقویم ، مجله ، قلم ، برچسب برنامه ریز و غیره جمع آوری کرده و راحت باشید.
- فضایی را بیابید که شما را خوشحال کند و در هفته آینده برنامه ریزی کوچکی انجام دهید. این می تواند به معنی پخش موسیقی ، بازکردن پنجره برای کمی هوای تازه یا تبدیل آن به بخشی از برنامه معمول شما در عصر باشد. هر آنچه شما را در برنامه ریزی و سازماندهی خلق می کند بازی عادلانه ای است!
اهداف هفتگی در 6 مرحله
تصور می کنید که تعیین اهداف هفتگی با چک لیست روزانه ایده خوبی است ، اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ ما به شما کمک می کنیم تا اهداف هفتگی خود را برای هفته آینده در 6 مرحله ساده شروع کنید.
1. درباره هفته گذشته فکر کنید. به چک لیست خود نگاه کنید و ببینید چه کار کرده اید
چه کارهایی را انجام داده اید و چگونه به اهداف بلند مدت یا ماهانه شما پیوند خورده است؟
آیا قصد انجام یک کار را داشتید ، اما در عوض جهت مخالف را طی کردید؟ چرا چنین شد؟
از پیشرفتی که دارید یا در حال پیشرفت نیستید چه احساسی دارید؟
پاسخ به این سوالات اطلاعات حیاتی را در اختیار شما قرار می دهد:
نحوه گذراندن وقت خود و پیشرفت یا عدم پیشرفت شما در مواردی (شخصی ، حرفه ای ، هر چیزی) که برای شما مهم است.
این مرحله فقط چند دقیقه طول می کشد ، اما بسیار مهم است زیرا شما:
توجه خود را به اهداف بزرگتر و بلند مدت خود برگردانید
تعیین اینکه آیا اهداف کوتاه مدت تعیین شده شما قابل دستیابی و واقع بینانه هستند یا خیر
ساده سازی روند تعیین هدف هفتگی ، ایجاد عادات خوب
در هفته های بعد از تکرار تلاش ها یا از دست دادن نقاط عطف خودداری کنید
مقاله : هدف گذاری هوشمند (samart)
نویسنده پیشنهاد می کند این مقاله را بخوانید
2. به دنبال اهداف بلند مدت ، سالانه و ماهانه باشید.

مشابه روند بازگشت به گذشته ، یک لحظه وقت بگذارید تا منتظر اهداف بلند مدت خود (5 تا 10 سال) ، اهداف سالانه و اهداف ماهانه یا رویدادهای آینده باشید. برای دستیابی به هر چیزی بزرگ ، باید گام های افزایشی را در این راستا در مدت زمان طولانی بردارید .
هر روز و هفته فرصتی است برای انجام این کار (این قدرت اهداف هفتگی است).
از خودت بپرس: هنوز برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود چه اتفاقی باید بیفتد؟
امروز چه چیزهای کوچکی شما را مشغول کرده است که مانع پیشرفت شما در جهت اهداف بزرگتر شما می شود؟
چگونه می توانید آنها را ساده یا حذف کنید؟
آیا برای پیشبرد اهداف بلند مدت خود باید نحوه تنظیم اهداف هفتگی یا ماهانه خود را تغییر دهید؟
مزیت دیگر چشم انداز آینده و آنچه می خواهید به دست آورید این است که انگیزه خود را برای کار در جهت آنها حفظ کنید. در سختی زندگی روزمره ، به راحتی می توان بینشی را که ماه ها پیش برای خود داشتی فراموش کرد.
3. چند هدف برای هفته پیش رو مشخص کنید.
اکنون که گذشته خود را مرور کرده اید و آینده خود را مرور کرده اید ، زمان آن رسیده است که اهداف هفته آینده خود را مشخص کنید.
با طوفان فکری ایده های هدف هفتگی را بر اساس افکار و ایده های خود از مراحل 1 و 2 شروع کنید. چند مرحله بعدی منطقی برای پیشرفت اهداف بزرگ کدام است؟ چه کارهایی از هفته گذشته نیاز به توجه یا پیگیری شما در این هفته دارد؟
اگر ایده های زیادی دارید ، آنها را بر اساس آنچه برای پیشرفت در زمان حساس یا مهم است اولویت بندی کنید .
4. یک بیانیه هدف خاص و قابل اندازه گیری را تدوین کنید.
برای هر هدف هفتگی ، یک هدف مشخص و مختصر بیان کنید . این نباید خیلی سخت باشد زیرا معمولاً اهداف هفتگی به اندازه کافی کوچک هستند و خیلی پیچیده نیستند.
علاوه بر این ، راه هایی را برای اندازه گیری هدف خود پیدا کنید. به عنوان مثال ، این می تواند به معنی تعیین تعداد مشخصی از ____ یا مدت زمان مشخصی برای ____ بسته به هدف شما باشد.
اساساً ، شما می خواهید بتوانید به این سوالات پاسخ دهید
“آیا من واقعاً به این هدف رسیدم؟“
هدفی مانند “تغذیه سالم” ذهنی است همیشه مشخص نیست که واقعاً این کار را انجام داده اید یا نه. با این حال ، اگر هدف شما این است که “3 شب این هفته با استفاده از سبزیجات تازه در خانه شام بپزید” – خواهید فهمید که آیا این کار را کرده اید یا نه.
5. مهلت ها ، یادآوری ها و زمان را برای اهداف خود تعیین کنید.
اهداف هفتگی فقط یک هفته است ، اما تنظیم یادآوری برای خود در طول هفته هرگز ضرری ندارد.
هنگامی که هدف گذاری هفتگی با چک لیست روزانه خود را نهایی کردید ، مهلت ها و روزهای یادآوری برای هر کدام را مشخص کنید ، سپس زمان برنامه کاری خود را در برنامه ریز خود مسدود کنید. اگر مهلت مشخصی دارید ، یادآوری ها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. چند روز قبل از مهلت مقرر خود برای بهترین موفقیت ، یک یا دو یادآوری در برنامه ریز خود بنویسید.
به عنوان مثال ، آیا لازم است تا روز جمعه یک لیست مهمان برای رویداد کاری خود تهیه کنید؟ اگر در تقویم خود می بینید که پنجشنبه در حال حاضر یک روز شلوغ است ، سه شنبه یا چهارشنبه شروع به مسدود کردن زمان کنید. مهلت جمعه را در تقویم خود بنویسید تا به یاد داشته باشید آن روز کار خود را تحویل دهید.
داشتن یک برنامه ریزی هدفمند زندگی با تکنیک های عالی
نوبسنده پیشنهاد می کند این مقاله را حتما بخوانید
6. برای یک هفته موفق به خود پاداش دهید.
پاداش شما نیازی به تجمل ندارد. حتی یک لحظه وقت گذاشتن برای تأیید کار و این واقعیت که شما به هدف خود رسیده اید می تواند به اندازه کافی برای احساس خوب در مورد پیشرفت شما و انگیزه برای ادامه کار باشد.
اگر موفق نشدید ، اشکالی ندارد. اکنون وقت آن است که دوباره با تأمل در مورد آنچه کار کرد و چه چیزی کار نکرد ، این فرایند را دوباره شروع کنید تا بتوانید دفعه بعد (یا زمان بعد از آن) بهتر عمل کنید.
هدف کمال نیست پیشرفت است. و می توانید این کار را کم کم ، هر هفته انجام دهی